Χρήστος Γαλανάκης

Share:

Χρήστος Γαλανάκης

MD PgDip PhD, Ιδιωτική Μονάδα Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής & Φροντίδας Υγείας κατ' Οίκον, Χανιά Κρήτη

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου “Victor Babes” Τιμισοάρας Ρουμανίας το 1999, λαμβάνοντας κατόπιν εξετάσεων ισοτιμία και αντιστοιχία με τα πτυχία Ιατρικής των Ελληνικών πανεπιστημίων.
Ειδικεύτηκε στη Γενική / Οικογενειακή Ιατρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λαμβάνοντας τίτλο ειδικότητας το 2007 και το 2016 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης.
Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική» καθώς και πιστοποιήσεις διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων υποστήριξης της ζωής.
Διατέλεσε εκπαιδευτής Βασικής Υποστήριξη της Ζωής Ενηλίκων και Παίδων στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ Χανίων και στο Διδασκαλείο Δ.Ε. του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Κρήτης.
Με ιδιαίτερο ερευνητικό ενδιαφέρον στην οικογενειακή Ιατρική, την κατ’ οίκον φροντίδα και την παχυσαρκία διαθέτει δημοσιεύσεις σε έγκριτα ξενόγλωσσα περιοδικά και ανακοινώσεις / εισηγήσεις σε συνέδρια.
Από το 2007 εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στα Χανιά όντας παράλληλα επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Χειρουργικής Μεταβολικών Νόσων / Παχυσαρκίας και του Δικτύου Έρευνας στην ΠΦΥ του Πανεπιστημίου Κρήτης.